Camping "El Burro Blanco"  (De Witte Ezel) is een "eldorado" voor de echte natuurliefhebber. De camping heeft 30 vlakke, haringvriendelijke percelen, verspreid over 2,5 ha. Deze "Parador onder de campings", zoals enkele bezoekers haar al noemden, ligt in een natuurlijk bos in een heel rustige omgeving. Er is keus uit schaduwrijke plekken en plaatsen in de zon. De percelen zijn gedeeltelijk ook geschikt voor caravans en campers. De meeste percelen hebben de mogelijkheid tot elektrische aansluitingen van 6 en 10 ampère.
Ieder seizoen heeft zijn eigen charme, maar als overal, is de natuur in het voorjaar op haar mooist.
Het grote terras naast de bar biedt een weids uitzicht over de Sierra de Francia. In de avondschemering kan je daar genieten van je favoriete drankje terwijl (als je het treft) de dwergooruil zijn roep laat horen.

 

De camping beschikt over de in de huidige tijd onmisbare sanitaire voorzieningen: wastafels en douches, textiel- en afwasbakken, met koud en warm water; wasmachine en centrifuge; toiletten en stortbak voor chemisch toilet.
Daarnaast zijn er in het hoofdgebouw/op het terrein: internet; bar; bibliotheek; televisie (bij speciale gelegenheden); jeu de boulesbaan; fontein met bronwater.De campingbeheerders kennen mooie plekjes in de omgeving en willen die kennis graag delen. Met de beschikbare wandel- en topografische kaarten is het uitstippelen van korte of langere (dag)tochten een peulenschil.
                        
 

De camping is geopend van 1 mei tot 7 september en van 11 september tot 1 oktober.
In de winter heeft de natuur de gelegenheid zich te herstellen.

Prijzen seizoen 2019 ( exclusief 10 % BTW):

- perceel (80-120 m2)
- volwassene
- kind (tot 6 jaar)
- elektrische aansluiting6 amp.
10 amp.
: euro 8,00
: euro 6,00
: euro 3,50
: euro 3,50
: euro 4,80

 

Gezien het rustieke karakter van de camping laten wij alleen caravans en campers  tot 6.00 mtr. toe

 

U mag uw trouwe viervoeter meenemen, mits aangelijnd.

 

Onze camping staat vermeld in de gids "Rustiek Kamperen"